Den bästa frukosten är ju som vi alla vet…

Jag äter i princip alltid samma sak till frukost: två (oftast rostade) smörgåsar med ost/skinka (eller beror på vad vi har hemma), kaffe med mjölk, och ibland med tillägget juice eller lite yogurth (ifall jag är extra hungrig). Vilket sorts bröd är inte så noga, men är inte särskilt förtjust i limpor med söt smak. Rågbröd eller vanligt rostbröd (fullkorn) är bäst. Om brödet är för vitt och fluffigt känns det inte som om det är tillräckligt mättande.

Kan nu inte gå och påstå att det här är det bästa. Det är bara det jag själv är mest sugen på på morgonen. Kunde ju lägga till lite mer grönsaker och frukt ibland, men det glömmer jag ofta. Gurka på brödet lyckas man ju relativt ofta med, eller överbliven sallad från dagen före. Eller en banan istället för yogurth.

Nu är jag lite trött. Sov rätt dåligt, mycket lätt, och vaknade hela tiden. Drömmar och andra tankar blandades ihop och natten känns som en lång förvirrad film.

Och blev hungrig igen av att skriva om mat… dags för lunch alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s