Kolla! Här är en bok jag vill o-tipsa om/Dagens middagstips

Januarilistan! Igår! Glömde ju, hade massor i huvudet så bloggen halkade ut.

28. O-tipset: Läs inte Annica Dahlströms bok ”Könet sitter i hjärnan” (2007), och här är en bra motivering till varför. Och här är min egen recension av boken.

29. Hepp! Dagens middagstips: Just nu är jag väldigt trött på att hitta på maträtter, så det här blir lite svårt. Har inte hittat något nytt på länge heller. Men det som ungarna älskar och som alltid funkar är tortillas, med vad man råkar ha hemma som fyllning. Bästa sättet att få dem att äta tonvis med färska grönsaker på en gång. Lagar förstås guacamolen själv, det där som finns i butiken verkar mest vara grönfärgad gegga. Och följer inget recept på guacamole, bara man har lite salt och citron i så räcker det! Mycket okomplicerat och enkelt.

Nu ska jag rita bilder på naglar och nagellack till damtidningen. Och sedan måste jag ta det lite lugnt. Det molar i magen (det växer snabbt där inne nu) och blev helt slut i ryggen av att gå och handla mat i morse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s