Söndagssysselsättningar

Barnen och deras far har dragit ut i pulkabacken, och eftersom jag varken har utekläder som passar eller klarar av att springa upp och ner för en backe så är jag ensam hemma och passar på att fixa diverse små sysslor, betala räkningar, ta reda på saker om företagande, fundera på avtal, välja pressfoton av mig själv att skicka till en tidskrift, skriva några rader på finska om mig själv osv.

Behöver ännu fixa lunch* (och byta om från pyjamas kunde vara bra också), rita lite till min spelkurs och sedan fortsätta läsa Tipping the Velvet, som vi ska prata om på Kär och begär-kursen om några veckor. Läste förresten färdigt Mara Lees Ladies igår, och den var väldigt tankeväckande… önskar att den var skriven när jag skrev min magisteruppsats 2002-3: skulle ha passat perfekt in i mitt tema om provocerande konst och feminism (eller så önskar man kanske att man kunnat skriva något liknande själv som 24-25-åring… känns ändå som om man kunde ha sagt mycket mer om temat i skönlitterär form än som en akademisk avhandling…).

Och en rolig sak: fixade en Facebook-sida åt podden! Så den får man hjärtans gärna gå in och gilla! Ett ypperligt sätt att prenumerera på podden, ifall man är mer fb-aktiv och får sin information där.

*Jaha nu vandrade D in och sa att han fixar lunchen, whoop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s