Naglar och fladdermöss

Ritar ritar ritar. Så underligt att fylla sina dagar med att rita (igen). Väldigt skönt. Igår blev det inte vad jag trodde jag skulle rita, för måste göra ändringar på damtidningsbilderna. Just nu är vi inne på nagellackande och jag ritar informativa teckningar. Lyssnar samtidigt på En varg söker sin pod. Fördelen med att jobba med bilder är att jag kan lyssna på pratradio samtidigt.

Handskiss som ratades (alla vet ju hur man smörjer händerna så det är en onödig bild), nu ersatta med händer som filar naglar istället:

lakkaus1

Det lustiga är att damtidningsläsarna kommer att få beskåda mina händer. Använder mig själv som referensmaterial nämligen. Hah. Men så här långa naglar har jag inte för tillfället, förlängde dem lite i teckningen.

Men nu ska jag rita fladdermöss som hänger upp och ner. Spelet som vi gör på kursen har nämligen fladdermöss som protagonister. Så från naglar till fladdermöss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s