Tillbaka till vardag

Var alltså på en liten släktfest på helgen. Har ätit för mycket (fast kanske inte egentligen, finns bara inte så mycket plats kvar i magen för mat). Och grubblat på livet en del, men också inte grubblat alls utan bara varit utan att tänka.

Det kändes lite trögt att börja jobba i dag igen, men har ändå checkat av saker på to do-listan i rasande fart. Det var ju helt roligt att jobba sen när man kom igång. Har ritat spindlar och ormar till projektspelet och skickat dem till killarna. Första skissen av spindeln blev så här:

spider

Samtidigt lyssnar jag på ett avsnitt av ”svenskfinlands enda/största spelpodcast” LUCcast, som jag nog känt till sedan hösten, men kom ihåg nu igen pga Lotta bloggade om den. Riktigt skoj och informativt snack!

Och har dessutom tjuvlyssnat på nästa avsnitt av Fantastisk Podd, för att kunna svara på lite frågor om den inför en intervju. Kan säga att det var väldigt trevligt att höra Nene, Karin och Kristina prata. Massor av intressant om deras bakgrunder får man höra.

Nu är det lunchdags. Fick med mig rester av min mammas mat! Mmm. Tappade inte aptiten av att rita spindlar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s