Avsnitt 2 av Fantastisk Podd!

Ute nu!

Lyssnade på Malmögruppens prat redan i måndags, och tyckte det var väldigt spännande att höra hur fantastikskrivande behandlades på olika skrivarskolor…

Tänkte en del på det när jag var på debutantseminariet på Biskops-Arnö. Men på det korta seminariet var det i varje fall inga som helst problem att delta som fantastikförfattare. Tvärtom så gillade jag att det var så blandat när det gällde vilken sorts text som deltagarna skrev. Ah, ser tillbaka på mina dagar där nu och drömmer mig bort. Det var så inspirerande! Till exempel det att jag nu gör projekt som är mer av blandningar mellan konst och litteratur är nog dels en effekt av att vara på det seminariet, även om jag redan funderat på sånt tidigare. Men man fick mod och uppmuntran där.

Men nu snarvlar jag på om mina egna erfarenheter. Lyssna på vad Nene, Karin och Kristina säger: också inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s