Recenserar en favoritmusikal

I tonåren brukade jag lyssna mycket på musikaler (kopior på C-kassetter, haha!). Favoriterna var Fantomen på operan och Jesus Christ Superstar. Igår var jag på ÅST:s uppsättning av JC, och nu skriver jag recension (till Västra Nyland). Då måste man förstås ha rätt bakgrundsmusik:

Så den här musiken sitter i min kropp kan man säga. Är liksom marinerad av dessa melodier. Kan säga att sångprestationerna igår var mycket mer gripande än de inbandningar jag hört, t.ex. den som jag länkar till i Spotify här. Men nu till det svåra jobbet att recensera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s