Effektiv dag…

På förmiddagen jobbade jag på en logo. Kom fram till en idé som borde funka, men det krävs lite slipande ännu (det ser rätt fult ut för tillfället, vissa element måste förbättras). Det får ligga en dag nu så jag får lite distans.

Här är en liten sidoprodukt/skiss till den logon:

aboslott

Sen ritade jag fejs och händer till damtidningen igen. Den här gången får vi lära oss hur man applicerar ögonkräm korrekt…

Och till sist hade jag en dryg timme tid att skriva. Satte på min skrivplaylist på Spotify och tvingade mig själv att ta tag i det där jäkla slutet, som jag skjutit upp på i en vecka… Och nu är det skrivet. Blev kanske inte så himla bra, men hej! REDIGERING. Det finns text att redigera. En text med början, mitten och slut. Det finns knappt 61K ord att börja slipa och pussla runt med. Har ingen koll på om jag skrivit något vettigt alls, men det får vi se när jag börjar läsa igenom… Hu. Lite skrämmande att gå tillbaka igen. Men också spännande. Också väldigt skoj. Nu (alltså fr.o.m. imorgon) ska det bli bättre text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s