Mycket jobb, lite blogg

Puh, har en del att stå i och hinner inte riktigt något annat, till exempel skriva något här. Så takten kommer vara långsam nu i mars. Tur att jag inte gick med i det där #blogg100 (hette det så? dåligt minne…). Inte en chans att det hade funkat för mig nu…

Förresten såg jag att någon hade hittat in hit från förlagets presentationssida om mig, det händer rätt sällan! Och jag har dessutom själv inte varit där och kollat på ett tag. Sidorna uppdaterades ju för ett tag sedan, och ser nu ut så här. Läste vad jag skrivit om mig själv, och det kändes ju inte så farligt dumt. Är alltid övertygad om att jag inte lyckats säga något vettigt alls när man ska svara på så personliga och enorma frågor… men det som stod där var ju helt ok.

Hm. Här i bakgrunden ser far och son på Blazing saddles och det är en himla kalabalik. Dottern lyssnar på radio i sitt rum. Själv skriver jag skoluppgifter. Mycket spännande information, I’m sure.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s