Deadlines

Igår lämnade jag in de sista uppgifterna till Mias Kär & begär-kurs. En mycket bra kurs var det. Tyvärr hade jag så lite tid efter helgens magsjuka, så hann inte tänka tillräckligt mycket på slutuppgiften. Skulle ha velat slipa på den ännu, men när tiden tar slut tar den slut.

Sen skickade jag in en skiss till ett illustrationsjobb (också lite grafisk design… ibland är det nog svårt att dra gränser mellan dessa). Hann precis i tid med det också.

Och på kvällen var det teater på ÅST. En fars av Dario Fo. Ska recensera den nu. Blir svårt. Det känns alltid svårt precis när man ska börja. Underligt. Men det är därför jag bloggar – prokrastinerar. Men har en morot (förutom ett klockslag texten ska vara inne) och det är att efter recensionen ska jag rita en grej till mitt och Heidis projekt som jag inte hunnit med den här veckan. Har sedan igår vetat precis vad jag ska göra härnäst, och det kliar i fingrarna att göra det.

Det är intressant att märka att det passar mig väldigt bra egentligen med många korta uppgifter på en vecka. Tycker om att få undan saker snabbt, även om det bara är ”delmål” i vissa fall. I andra fall är det ju helt färdiga små jobb man gör på några timmar. Men det känns som om jag får mycket mer gjort så här, än när jag jobbar på något längre (som avhandlingen).

Apropå avhandlingen. Har inte kunnat göra något på den pga har inte fått kommentarer av handledaren. Faktum är att jag inte ens fått svar av handledaren när jag mailat och frågat om de där kommentarerna. Det är något jag varit (och är fortfarande) alldeles fly förbannad över den senaste månaden. Så var det sagt, om det är någon som undrar hur det går med den saken. Jag kan inte sköta min del, ifall den jag samarbetar med inte sköter sin. Det är alltså inte frågan om samarbete då heller, och det gör mig väldigt besviken.

Det är skönt att alla de uppdrag jag har nu på våren har varit alldeles underbara samarbeten. Då får jag själv också mer jobb gjort, när jag inte behöver ta andras dåliga kommunikationsfärdigheter i beaktande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s