Bilder bilder bilder

Har haft sådan enorm produktionstakt när det gäller bilder nu på våren, så har inte alls hunnit uppdatera portfolion. Och det är ju ett lyxproblem! Måste lägga in spelkursbilderna bland annat. Men det får vänta till april.

För nu tänker jag hoppa vidare till en ny bild till samarbetet med den finska skribenten. Har redan en provillustration till hans text, gjorde den i höstas, och den tänker jag ställa ut i Karis på lördag! Men nu ska jag göra en till ännu, som vi funderar på att kunde vara ett bra omslag, den går under titeln ”Djävulen” för tillfället (det var ju den här tarotkorts-tematiken som vi körde på)… Ska googla lite referensmaterial: skalbaggar och larver bland annat. Har en väldigt klar bild av hur jag vill att den ska se ut. Samtidigt håller jag tummarna för att skribenten ska lyckas sälja in sitt manus till ett förlag. Hans text är tyvärr inte den vanligaste sortens SF, den flirtar med franska serier och en sorts lekfull surrealism. Och själv tror jag inte att de större förlagen kommer nappa på det. Men man vet ju aldrig. Och dessutom finns det små förlag också på finskt håll som ploppar upp som krokusar på våren.

Apropå vår: det är soligt och varmt ute! Känner mig helt överdrivet energisk! Ursäkta, vet att det kanske inte är så intressant att läsa om folk som mår väldigt bra… (snart kommer jag nog gnälla mer igen, jag lovar, vi är inne i vecka 31 här).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s