Och mer mässor… på lördag i Karis!

På lördag ska jag förresten vara med i det så kallade Varjokekkerit som är vid sidan av det lite större Kirjakekkerit (Skuggfest och Bokfest, kommer inte på något bättre ord för ”kekkerit” nu på svenska). Det är alltså hela lördagen, 15.3, i Karis bibliotek och Galleri Fokus och Zebra.

Jag kommer att delta i Galleri Zebra med en miniutställning, dvs. utskrifter av ett litet antal illustrationer som jag gjort de senaste två åren. Förstås med fantasy/SF-tema! Bland annat kommer det att finnas en stor färgversion av kartan i Bildbindaren, och några helt nya illustrationer.

Dessutom kommer jag att ha en liten programpunkt kl 11 i galleriet. Det blir mest om illustration den här gången, eftersom det finns bilder framme att se på. Och det blir på finska. Det blir nog min finska föredragsdebut tror jag…

Ett litet smakprov ur Bildbindaren här:

innergården

2 thoughts on “Och mer mässor… på lördag i Karis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s