Ritar och poddlyssnar

Blir det väldigt upprepande det här när jag skriver att jag ritar varje dag? Och lyssnar på podcasts?

Nu gör jag i varje fall det igen… Ska strax rita en hand med en klump hårskum i (eller vad heter det, hårmousse?), medan jag lyssnar på Stockholmsgängets Fantastiska podcast. Nu har vi alltså gått hela första varvet runt på Fantastisk podd, och om två veckor är det Grupp Finland igen. Tiden flyger iväg!

Under våren har jag dessutom pynjat med lite andra litterära hemlisar. Ett pressmeddelande kommer ut om det på måndag… Så då ska jag blogga mer om det också (fast jag har lite svårt att hålla mig, gnn)! En riktigt fin och spännande sak att få vara med på!

I morse när jag körde hem från skolan fick jag dessutom en väldigt klar bild av hur jag vill att omslaget för nästa bok ska se ut. Måste snabbt skissa den när jag kom hem. Lite tidigt kanske att faktiskt börja jobba på omslaget innan jag ens skickat manuset till någon annan. Men blev väldigt inspirerad igen att få klart redigeringen. Är på sidan 60 ungefär, av 167 tror jag det var på Word. Inte en så hysteriskt tjock bok alls, men det blir väl mellan 250 och 300 i layoutade boksidor sedan, och det känns väldigt lämpligt.

Men nu: hand med mousse, sedan en SF-bild som borde färgläggas (teckningslagret är klart), och sedan tar jag nog mig tiden att redigera också… hoppas jag hinner det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s