Morgonjobb

Man får blogga lite kl 6.50 på morgonen när man varit så duktig att man stigit upp kl. 6 för att hinna göra en ändring på en bild med papiljotter: det behövdes två papiljotter till. Så nu har jag ritat två papiljotter och ätit frukost samtidigt. Nu är jag så gott som ledig hela förmiddagen! Ska sitta på bibban någon timme och läsa mail och fixa ett till blogginlägg, och redigera (vilket just nu känns som lyx, har varit svårt att få till skrivtid den här förra veckan), sedan få välgörande behandling. Och eftersom jag stökade undan papiljotterna nu på morgonen så kan jag fortsätta redigera på eftermiddagen och titta in i butiker.

Sen får man se om det behövs ännu någon liten ändring på bilderna till damtidningen. Det var fler personer som kommenterade den här gången, och det ledde förstås till att någon hann säga ”ok bra!” medan nästa person hittade något som måste ändras. Men så kan det vara. De versioner jag skickar in första gången är aldrig de slutliga versionerna, man är alltid beredd på att det behövs slipas och ändras. Och det är särskilt noga när det är bilder som ger instruktioner eller ”undervisning”. Måste vara glasklart.

Nu ska jag dricka kaffe och läsa något tills ungarna ska skjutsas och bilen ska till verkstaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s