Senaste magbilderna (gravidsnackvarning för alla ointresserade)

Är inte så bra på att ta magbilder (glömmer det), men med Photobooth går det ju lätt (även om de blir suddiga och fula, och varsågod lite boobs samtidigt… heh). Men så här såg det ut på söndag när det blev 31+0 (vk 32).

mage31+0

Som jämförelse hur det såg ut vid 28+4

mage28+4

Inte så hemskt stor skillnad. Och så känns det nog också. Svällde upp som en ballong där vid vk 27-29, och sedan har det varit rätt lugnt. Bebisens rörelser känns tydligare (fötterna är helt klart uppåt nu), magen känns som om den sjunkit lite, har mer utrymme för mat t.ex. Kroppen har vant sig lite vid magen och känner mig smidigare nu än för en månad sedan! Underligt!

Men att vända sig på natten är allt mer en plåga. Foglossning och stelhet. Måste sova på sidan med en tjock kudde mellan benen för att inte få ont i höfterna. Snart blir det säkert att springa på toa också minst en gång varje natt (men är inte riktigt där ännu).

Men varje gång den lilla foten rotar omkring där just ovanför navlen så blir man så nöjd och glad. Inte så hemskt långt kvar. Faktiskt exakt 2 kalendermånader till den beräknade dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s