Vardagsfokus

Igår fick jag undan en del jobbsaker och i dag borde jag gå vidare. Men vad ska man välja: slipa klart illustration ett eller illustration två eller kanske redigera? Jag tror jag tar bilderna i morgon, för har enorm lust att vara i min textvärld just nu. Alltid bäst att ta vara på lusten! Dessutom är det nog ett bra tecken att man gillar att vara i den värld man håller på och skapar, annars kan man ju inte förvänta sig att en framtida läsare skulle gilla att vara där… (men i övrigt är jag inte särskilt säker på texten, kommer nog att behövas en hel del redigeringsrundor till, men börjar vara mogen för att höra en första läsares åsikter riktigt snart).

Jag ska också förbereda lite inför fredag, för då ska jag intervjuas för en annan spännande grej. Ska nog puffa för det när det dyker upp på TV sen! Kommer i varje fall att ha att göra med spel…

Det var för övrigt roligt att vara webbansvarig för FIBUL igår: det kom in gillar på Facebook i en stadig ström, och hemsidan fick runt 350 klickar, vilket är långt mer än vad jag någonsin får in på en dag på den här bloggen.

Nu ska jag alltså redigera en liten stund och sedan blir det lunch i stan med trevligt sällskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s