Kväll

Oh hjälp vad trött jag har börjat bli på kvällarna. All energi rinner av mig precis när jag hämtat ungarna, och måste ligga en stund. Låg och läste Twitter och Facebook, vilket faktiskt är rätt mysigt och avslappnande. Tror inte jag somnade i dag, men svävade omkring ett tag där mellan vakenhet och sömn. Tänkte lite på illustrationerna och att jag inte visste hur jag skulle få till stånd snygga pilar som visar vilket håll man ska applicera olika krämer. Och nu har jag vankat omkring i någon timme och suckat och blivit sittande på olika ställen för orkar inte stiga upp.

Men väldigt trevligt att ha D som vill ut på promenad och villigt tog emot min beställning av ett paket glass.

Tror att takten här hemma kommer att börja bli allt långsammare nu.

Långsammare och långsammare.

Fast det här piggade upp mig lite! Överdådigt… kan vara helt skit, men roligt med lite MER liksom. Plus kvinnlig messiasfigur.

Ja och det här var ju den nyare trailern:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s