Podcasts i Hbl Kväll – Fantastisk Podd är med!

Visste att Hbl gör en grej av stora finlandssvenska podcasts, och nu finns den tydligen publicerad! Fantastisk Podd finns med där!

Tyvärr prenumererar jag inte på Hbl Kväll själv, så kan inte gå in och kolla eller länka till något. Men såg att Peppe hade skrivit om artikeln här. Av de som nämns lyssnar jag redan på Peppes (handlar om vad hon lär sig när hon studerar i LA, och måste säga att det är en av de mest informativa och  nyttiga podcasts som jag hört; man får ju nästan Peppes utbildning på köpet utan att själv behöva flytta till USA).

Nu måste jag ju också kolla in de två andra som nämns: SNAKK och Eva&Pöll.

Roligt att Fantastisk Podd får vara med i sammanhanget! Den är ju egentligen bara finlandssvensk till en fjärdedel. Funderade faktiskt på om den är den enda i sitt slag som är ett samarbete mellan svenskspråkiga i olika länder? Tycker själv att det är en av de mest fantastiska egenskaperna den har, att vi samarbetar! Över landsgränser! Men vi hittar varandra i skrivandet… väldigt fint att den blivit av. Och är också väldigt glad över att få vara med. Om 3 veckor ska vi i Grupp Finland förresten banda in två nya avsnitt, hemma hos mig! Ifall jag inte mot förmodan behöver föda just den dagen alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s