Sjuk och sur

Äsch idag måste jag ta sjukledigt (och chefen säger ”Ja, det är viktigt att man tar hand om sig!”). Har haft en förkylning groende i halsen ända sedan söndag, men den har inte riktigt blommat ut. Men i dag är jag trött och hes och lite snorig och väldigt sur (men det är kanske inte en orsak att ta sjukledigt, eller varför inte?), och imorgon borde jag kunna hålla ett kort föredrag på eftermiddagen. Så bäst att vila nu.

Och då tänker jag… GoT4 börjar om några dagar, och nu har jag ju HBO. En dag i soffan med säsong 3 skulle nog sitta fint. Med ett täcke, och te, och glass (väldigt skönt att jag var och storhandlade igår… finns massor av gott hemma). Sånt motverkar surhet i varje fall, kanske också förkylningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s