Vk 35, fastnat på nivå 125, och GoT-svammel

För någon vecka sedan blev suget för stort och måste börja spela Candy Crush igen. Har inte spelat det sedan början på förra hösten, för måste ta bort spelet ur skruttmobilen som inte klarade av ett så tungt program (när det ska kopplas till FB och också det programmet är sjukt långsamt på min mobil… snart dags att byta kanske). Men så finns ju möjligheten att spela via Facebook på datorn också, och nu var jag bara så enormt sugen på att få slappna av med ett matcha-3-spel. Fast jag hade glömt att jag var fast på nivå 125:

nivå125

Tror jag får spela mig igenom dessa sista cirka 5 veckor av den här graviditeten. Är alltså i vecka 35 idag. Bebis borde väga runt 2,5 kg. Hen vägde i alla fall 2,2 förra måndagen. Så ett kilo till ifall man jämför med de två tidigare (c. 3,5 och 3,4 tror jag de vägde). Imorgon är det rådgivningsbesök (MVC) och är lite nyfiken på hur bebis ligger. Har inte riktigt koll igen. Men det sparkas nog mycket neråt. Men stora bulor dyker upp på övre sidan också, kanske huvud eller armågar då? På fredag trodde jag den hade svängt sig, för hickan kändes nertill på magen. Men nu är jag inte så säker.

Börjar tröttna på min problemhud. Har tendens att få atopiska hudexem, särskilt på vintern när det är torr luft, och det har blivit värre pga graviditetshormonerna. Har kliande ställen på kroppen som inte går att bota med något verkar det som (men har sen heller inte skaffat någon receptbelagd kortisonsalva). Och ibland blir det variga sår och bluärgh. Ett evigt smörjande och ställen som aldrig riktigt läker. Håller bara tummarna för att allt försvinner efter maj! Eller så blir det värre med amningen…

För övrigt om spel: jag köpte Rayman Origins på torsdag, och både jag och ungarna gillar stilen på den. Men sen blev jag hemskt besviken när den första nivån innebar att rädda en kurvig dam (sexig älva?) ur en träbur. Varför? Hur orkar spelutvecklare gång på gång med den där utnötta rädda-tjej-grejen? Tydligen ska Rayman rädda fler nymfer genom hela spelet… Har man ett spel med massor av fantasifigurer och crazy-humor: varför kan man inte hitta på något annat för spelaren att rädda än den där eviga söta tjejen?? Rädda fast en glass eller en gammal farfar eller vad som helst skulle ju vara mer innovativt… annars håller jag nog med den här recensionen vad gäller den visuella världen och påhittigheten.

Och mer nörderi: imorgon borde Game of Thrones säsong 4 börja på HBO. Jag tittade på de två sista avsnitten i torsdags när jag var sjuk. Men egentligen orkar jag inte se om filmer eller TV mer, livet är för kort för det. Fast nu ville jag komma in i serien igen när man snart får nya avsnitt att se. Ska bli spännande att se vart TV-versionen är på väg!

Och trailer 4 på det!

Oooh nu blev jag entusiastisk! Hittade faktiskt en spoilersida för säsong 4 (dvs den tar upp dte som händer i böckerna), och har själv inga problem med spoilers, så läste den. Och jag visste ju faktiskt det mesta för har ju läst de 4 första böckerna. Men hade nog glömt många saker också. Men ska inte spoila för någon annan, och håller därför helt tyst… heheheh… (men suck nu borde man ju verkligen läsa bok fem också… bara att den började så tråkigt och kommer ihåg så lite av vad som hände i fyran).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s