Väntar…

…på att ungarna ska lämna TV:n och gå och lägga sig så att jag kan se på GoT :/ (om jag orkar vaka, tidig morgon imorgon; suck egentligen skulle jag vilja gå och lägga mig…)

För övrigt: pysslat med portfolion och en arbetsansökan* hela dagen. Vad lönar sig att visa upp? Hur beskriver man vilken bra typ man är? Väntar någon dag till med att lämna in den ifall jag kommer på något som ska vara med ännu.

Och nyheter från rådgivningen: bebis är kanske fortfarande i sätesläge. Nytt UL om en vecka. Plus: jag väger chockerande mycket nu, men går upp i vikt i en alldeles måttlig takt. Inga överdrivna svullnader. Blodtryck utmärkt. Inga andra större besvär än det där med såriga huden. Ja, och att jag inte kan gå mer än 10 meter utan att få sammandragningar och ilningar i bäckenet.

Känner mig spretig i håret och liksom yrvaken hela tiden.

*Hoppas på att få börja nästa vår, men om de måste ha någon just nu så är ju inte chanserna goda. Men tänker söka det ändå, känns som ett riktigt drömjobb. Och får jag inte det drömjobbet så kan jag ju alltid fortsätta frilansa som nu och/eller söka fler drömjobb. Läget kan liksom inte bli osäkrare, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s