Första avsnittet, ”sista” arbetsdagen

Jag orkade se på GoT 4 del ett på måndag! Det var underhållande och våldsamt som vanligt. Vissa karaktärer tog en ny riktning, men ska inte spoila något för någon…

Tyvärr blev det kort nattsömn, och var sedan sjukt trött hela tisdag. Och jobbade väldigt effektivt med att redigera en film. Så det blev ingen blogg igår: för trött.

Min föräldraledighet börjar officiellt imorgon, men kommer alltså att jobba vissa dagar ändå (då får man minimidagpenning för de dagarna, som tur blir det inte så hemskt många, det mesta kan jag dessutom göra på söndagar, då man inte får föräldrapenning). Skulle verkligen vara mogen för att bli ledig. Sov alldeles bra förra natten, men nu efter ett varv till mataffären och IKEA (billigt skötbord) är jag helt slut igen. Slog magen lite lätt i köpvagnen och fick sammandragningar och bebis blev arg. Har nu ont i ischiasnerven och ögonen känns snustorra.

Och dagens jobbgrejer: skicka faktura, skicka bilder för att printas (behövs på Poesi & Teknik-workshop som jag och Heidi har på fredag), skicka in arbetsansökan efter en sista titt på texten och CV:n (hjälp, nervöst!). Nu fattas ännu att skriva en stipendierapport, eftersom jag använt färdigt mitt skrivstipendium.

Ikväll är jag förresten med på TV! Programmet Lasso handlar om digital underhållning (eller var det verklighetsflykt?) och bland annat spel. Jag intervjuades alltså för ett par veckor sedan om spel och kvinnor. Ska se om jag kan hitta en Arena-länk imorgon (om jag vågar titta)!

4 thoughts on “Första avsnittet, ”sista” arbetsdagen

  1. Vi har precis sett om första säsongen och delar av andra säsongen av GoT, och det var fascinerande att se hur mycket ens inställning till vissa karaktärer har ändrats nu då vi såg det nyaste avsnittet. Aldrig skulle jag då ha trott att the Hound skulle kännas som en av de mer sympatiska personerna…

    • Jamen visst! Har du läst böckerna förresten? Vissa figurer byter verkligen riktning ungefär nu och man börjar sympatisera med dem mycket mer (inte bara the Hound, vissa får t.ex. egna kapitel i böckerna så man börjar förstå dem mer), det fanns spår av det i det nya avsnittet också… andra figurer blir riktigt … hemska … kunde man kanske kalla det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s