Veckans tema: konst och teknik

lassoapril2014

Var alltså med i gårdagens Lasso om spel, konst och teknologi! Hela det mycket intressanta programmet kan ses här (men bara i Finland), men det finns också en längre version av intervjun med mig där jag verkligen får breda ut mig och nyansera lite (men aldrig lyckas man nyansera tillräckligt)… Den finns här (och kan ses utomlands!). I båda versionerna finns sonen och runda magen med som ”special guests”.

Och imorgon kör Poesi & Teknik igång! Jag och Heidi har en workshop för gymnasieelever på fredag, och på lördag presenterar vi vårt projekt kl 15.30 i biblioteket. Vi har slipat på denna hela veckan:

IMG_20140410_104719

”Den stora filmen…” tam tam taaa! Den är alltså drygt 6 minuter lång, så inte egentligen så stor. Filmen har premiärvisning när vi har vår presentation! Så sprider en länk sedan efteråt på lördag, så också de som inte var där hittar till den.

Väldigt skoj sätt att jobba. Vi har haft så lösa ramar som möjligt och låtit slumpen styra ganska mycket…

Nu hoppas jag bara att min röst håller genom hela evenemanget. Förkylningen vill inte alls släppa taget tydligen, utan nu har det blivit hosta av den. Inte skoj att hosta när magmuskeln är tänjd till bristningsgränsen. Men alltså mest orolig är jag att jag inte ska kunna babbla på som vanligt, heh. Fast kanske helt bra att hålla tyst lite också, och t.ex. låta vår film tala för sig själv.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s