Trött söndag med dubbelviruset

Min förkylning kom ju alltså tillbaka på onsdag, vilket gjorde att jag hankade mig igenom Åbo poesidagar nästan utan röst och med mycket möda (när jag inte var på evenemanget låg jag hemma och vilade för att orka ens göra mina egna programpunkter). Grämer mig över att jag missade en massa intressant program, föreläsningar och poetry slam. Buhuu. Det jag såg på lördag före min och Heidis filmvisning var ju redan så intressant att jag satt och skrev ner idéer i anteckningsblocket. Tänk om man hade hört mer. Hjärnan hade väl exploderat av inspiration då…

Men i dag alltså: sjukdag. Snoret rinner och halsen kliar och orsakar slemmiga svettiga hostanfall. Det är tydligen karaktärisktiskt för det här viruset att vara borta emellan och sedan göra en comeback. Suck. Som tur spelar det inte så stor roll för bebis. Kanske hen tycker det kittlar när jag hostar. Själv börjar jag få lite ont i magmuskeln.

I dag blir det vecka 36. Allt jag tänker på är att få sova och äta i lagom doser. Har börjat drömma om att gå vagnpromenader på sommaren. Att orka gå ut öht skulle vara trevligt.

Fast ska vara glad över att resten av familjen hyrde Hobbit2 igår medan jag var på middag, så nu ska jag se på den i dag. Och imorgon kommer ju ett nytt avsnitt av GoT!

yribollen

Stackars mig. Till och med yribollen-fåglarna har hamnat snett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s