Föräldrafix

Håller på och anmäler alla våra barn till diverse simkurser inför sommaren. Nu dök det upp passliga kurser för dem. Hoppas bara vi klarar allt skjutsande i maj-juni när man också har förlossnings/nybebis-tider då…

Efterlyste också bilbarnstol på facebook (för vi har lånat den första och den senaste var en second hand-gåva och den har vi också skickat vidare till andra bebisar). En bilbarnstol som inte är alltför gammal har inte dykt upp än, men däremot hittades babysitter (som vi också lånat förut) och alla våra gamla tygblöjor som varit ute på vift hos andra barnrumpor. Heh.

Får se hur mycket tygblöjande jag orkar med den här gången. Det funkar periodvis enkelt och bra med tygblöjor, men tycker inte om att ha dem med ut på stan. Och det blir aningen jobbigare också sen när bebis börjar äta fast mat (fast med såna där tunna pappersinlägg är det nog ganska kladdfritt ändå). Dessutom skapar ju tygblöjor en situation där tvättmaskinen måste vara på konstant. Men vi ska se. Ska väl försöka, men om lättjan tar över blir det mer plastblöjor. Med de tidigare ungarna hade jag tygblöjsfaser, särskilt i början av deras liv. För första barnet var det en längre period som jag orkade med dem. Men i varje fall vet jag redan hur det funkar, och behöver inte heller köpa något nytt.

Sen borde vi gå ner till källaren och försöka minnas hur barnvagnen ska sitta ihop… hoppas den fortfarande funkar bra. Men en ny pryl ska jag nog satsa på gällande vagnen: ett nytt regnskydd. Det gamla är grått. Usch. Såg en vagn på stan med ett fint grönt djungelmönstrat skydd. Något sånt vill jag ha. Mer färg! Hm, kanske man kan hitta på nätet… (rycker i googlefingret nu, adjö)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s