Högläsning

Är en extremt dålig läsfrämjande förälder. Har inte alls högläst åt något barn i dag, och förstås inte på flera dagar då jag knappt kan prata. Däremot satt jag nyss och virkade i en halvtimme medan sonen högläste några kapitel Elak & Pucko åt mig. Fy, man borde ju skämmas.

Fast jag tänker i mitt stilla sinne… han är så bra på att läsa högt, och verkar gilla det, så kanske jag snart kan få honom att läsa lite vuxnare böcker åt mig… hm var ska man börja?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s