Silicon Valley

Min morgonrisighet (hur kan människokroppen producera så mycket slem?) gick över och har tagit det ganska lugnt hela dagen. Har nog ritat ett par timmar och lyssnat på podcasts (testar SNAKK nu). Men sedan tog jag en lång varm dusch och såg på en ny serie på HBO: Silicon Valley. Fick lust att sluta använda internet helt efter första avsnittet. Efter andra avsnittet var jag inte så hemskt äcklad mer av hela nätsocialamedierappbusinessgrejen som serien parodierar, utan tyckte den var rätt skoj. Vi ska se om jag fortsätter följa den. Fast det kunde ju få dyka upp liiite mer kvinnoroller också (i de två första avsnitten fanns en VD:s assistent och en strippa med), i och för sig antar jag att det är en mansdominerad miljö… eller är det?

Nu ska jag läsa och äta mellanmål och låta ena barnet ta över min dator och spela ett spel som hon gillar.

2 thoughts on “Silicon Valley

  1. jag kikade på första avsnittet av silicon valley häromdagen, hittade det i sin helhet på youtube. tyckte den var lite jobbig, tillgjort dialog och märkliga karaktärer… men kanske jag ska ge serien en chans till?

    • Jag är inte heller helt övertygad, tyckte första avsnittet var sjukt irriterande, men sen började man bry sig lite om att se hur det gick för deras företag… Men det finns alltså än så länge bara 2 avsnitt att se :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s