Ny grej på Society6

Lade upp en av mina bläckbilder på Society6 för tyckte att de passar särskilt bra som duschdraperier (en ny grej de säljer). Den finns också att få som matta! Själv ville jag ha mer av deras tygkassar som funkar väldigt bra, så har beställt en ny (kassarna går precis under tullpriset annars, dvs. om man beställer något som blir dyrare än runt 22 euro, måste man anmäla beställningen till tullen, vilket iofs inte är särskilt besvärligt att göra på webben).

Bläckdraperiet:

bläckdusch

Sen när jag har lite mer tid måste jag fixa nya bilder till shopen! Har en massa idéer på mönster som kunde passa just de olika tygprodukterna… och mera porträtt på intressanta tänkare vill jag också göra. Men i sinom tid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s