Hoppfull!

Sedan natten mellan lördag och söndag har jag inte känt något sparkande neråt! Beibi är i varje fall inte i fotbjudning mer. Den stora knölen till höger kunde vara rumpan, men det är en väldigt hård knöl (samtidigt är den lite för stor för att vara huvudet, tycker jag, hoppas jag)… det sparkar det mer och hårdare uppåt till vänster och på mitten av magen, ibland upp på revbenen. Jag lever nu i hoppet om att beibi varit snäll och till och med lagt sig med huvudet ner. Sparkarna är i varje fall åt rätt håll! Det kan också vara så att det är sätesbjudning och beibi ligger som en fällkniv. Men det är den absolut bästa sätesställningen att föda (läste diverse skräckhistorier igår om hur sätesförlossning blivit fotbjudning mitt i allt, och ungen måste dras ut i spagat typ… låter… jobbigt…). Men på onsdag vet jag mer igen.

Men så länge det inte sparkar neråt så är jag supernöjd.

Barnen är hemma med mig idag. Sonen var så röd i ögonen i morse att det kändes fel att skicka iväg honom till skolan. Har nu köpt bättre ögondroppar åt honom, och hoppas det ska bli bättre till i morgon. Fick också massor av bra tips på FB om vad man kan göra hemma för att minska besvären. Tvätta händer och ansikte, duscha på kvällen, byta lakan/örngott ofta, inte vädra/torka hans kläder ute osv. Om det inte blir bättre nu i början av veckan får vi gå till doktorn och skaffa receptmediciner. Stackars stackars pollenallergiker säger jag. Hoppas björken blommar slut snabbt!

Men han är rätt pigg i varje fall, och hittills har vi lekt lite med Photoshop och färglagt hans nya spelfigurer, t.ex. isriddaren här:

isriddare

Riddaren håller i ett klot av sten och eld. Spelets hjälte är en liten fågel och spelet ska heta Bird’s Adventure. Sonen har redan planerat allt (med engelska namn och allt). Nu borde jag bara kolla ”lite” på Scratch eller Gamemaker och lära mig hur de funkar… kanske jag och son kan grunda ett eget spelbolag någon dag. Dottern som är mer musikaliskt lagd kan fixa vår soundtrack. Familjeföretag! Vi får ta och göra en programmerare av trean då, för vi saknar en sådan än så länge. Ekonom/marknadsföringsexpert/producent skulle också vara bra.

Bra att ha framtiden klar för sig så här.

Hehheh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s