Dagens spelfigurer

Sonens design, och jag fungerar som ”digitaliserare” och färgläggare…

greensFör övrigt är det full rulle här hemma med mor- och farföräldrar. Men det är skönt när det finns människor som fixar mat och underhåller barn, så jag kan flyta omkring och vara tung och smått frånvarande…

Förresten om spelfigurerna. Sweedy är alltså en kålrot, som tycks vara en nordisk variant av rova, och kan alltså på engelska kallas ”swede” eller ”Swedish turnip”. Därför heter hen Sweedy. Nu lutar sonen mot att spelet ”Bird’s Adventure” ska handla om Sweedy och hans kompisar. Fågeln verkar ha blivit lite ointressant. Nu är det grönsaksgänget som gäller… Spelet fortsätter att utvecklas alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s