Pavlovs illustratör

Underlig upptäckt i dag. Lyssnar igenom podcasts, och måste omedelbart också pyssla med illustration samtidigt. Jag har tydligen präglat mig själv så att podcastlyssning inte är komplett utan att antingen söka referensbilder, scanna skisser, peta i Photoshop eller rita samtidigt.

Så nu har jag testlyssnat på Grupp Finlands nästa Fantastiska avsnitt, och jobbat på en ny SF-illustration som ska vara klar i juni. Har till och med känt mig lite inspirerad! Så bäst att gå vidare med fler olyssnade podcasts och rita mer…

Och försöka att inte glömma lunchen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s