Molande magen

Har haft förvärkar i dag och mycket molande. Mådde illa när vi körde bil till biblioteket. Allmänt magobehag. Men orolig mage är också ett tecken på att saker och ting rör på sig. Knappast blir det någon bebis i dag. Man kan ju hoppas att inom en vecka eller så… Föreställer mig att förvärkarna är tecken på att bebis huvud fixerats till exempel, eller att det sjunkit längre ner i varje fall.

Fick lite böcker på posten att snusa på, men är inte helt säker på att jag faktiskt orkar läsa dem. Tydligen vill min kropp helst ligga eller sitta och stirra tomt i luften, eller äta… Och vi ska se om jag lyckas hålla mig vaken för eurovisionen i dag. När något på TV börjar kl 22 så är oddsen extremt små att jag lyckas se det. Kanske en repris i morgon istället… men känner mig inte särskilt engagerad tyvärr.

Nu ska jag läsa på nätet vad som hände i A Feast for Crows, för har fått femte boken i lätthanterlig pocket. Minns inget alls av vad som hände i fyran alltså. Det var många år sedan jag läste den. Kanske jag äntligen får femman läst nu i sommar. Kanske kanske.

Allt är bara ett enormt kanske. Man vet ingenting. Man vara väntar och undrar och hoppas och väntar.

Och är trött och ofokuserad. Fast underligt nog har jag inga problem med att läsa Twitterflödet i det här märkliga skedet av nervös uttråkning. Det kräver tydligen minimalt med fokus att läsa nätflöden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s