För övrigt

har jag röstat; hälsat på min mormor och sett på en bok som dels handlar om min morfars far som var känd kantelebyggare i Saarijärvi; ätit lunch i botaniska trädgården med min mamma; känt mig rätt pigg och inte så förfärligt plågad av hur otroligt mycket jag väger just nu; varit lite nöjd över att jag egentligen inte har så fruktansvärt mycket graviditetsbesvär och särskilt inte några allvarliga sådana; spelat Rayman Legends med sonen; hittat ett fågelbo ute på gården och sett ett litet söndrigt ägg vid postlådan.

Ska ännu: läsa Drakarnas dans.

2 thoughts on “För övrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s