Drömt för mycket

Vaknade mycket under natten. Min högra hand domnade hela tiden och måste sträcka på den för att få tillbaka känseln.

Drömde för mycket. En dröm var tydligare än de andra: åkte skridskor på natten med några andra kvinnor. Kanske gamla vänner. Sedan sprack isen, det var djupt vatten under. Men jag föll inte igenom utan rullade på något vis över isen, men tappade mina skridskor i vattnet. Hade en svart soppåse med yllesockor och kände mig väl förberedd. D var där i bakgrunden och oroade sig. Isen sprack ju! Jag sa: ”Jag har burit runt på dessa yllesockor i tio år. Ingen panik!”.

Drömde att jag giftes in i en stor främmande familj. Var i deras lägenhet och såg på familjefoton.

Drömde att jag kröp omkring på golvet i en restaurang och viskade åt en främmande man vid ett bord, att jag kommer tillbaka senare så kan vi äta middag. Kändes som att det var en restaurang som bara serverade blek isbergssallad till maten. Vaxdukar på borden. Vita plaststolar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s