Man får ta det lugnt

Underlig natt. En stark förvärk. Ilande, molande, grävande i magen. När det händer och känns lite mer, tänker man att det kan hända när som helst. Igår kändes förlossning väldigt avlägset. Men som sagt, man får ta det lugnt bara och passa på att njuta av att vara ledig. Den där ena starka värken kom klockan 23.30 och det var egentligen skönt att det inte fortsatte då, för var trött och ännu en natts sömn satt riktigt bra. Båda de äldre barnen är födda under natten, och man blir ju extra trött av det. Man har varit vaken en hel dag, och sedan jobbar man hårt hela natten. De kom ut mellan 3 och 4. Sen är det ju omöjligt att sova efter det på grund av hormonstormen och euforin. Så man missar all sömn en hel natt. Skulle vara trevligt att få föda ett barn på dagen den här gången. Testa hur det känns. Vara färdig under arbetstid liksom.

Men man kan ju inte välja.

I dag är vi på 40+5.

Känner mig lite yr och trött, men glad och lugn.

3 thoughts on “Man får ta det lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s