Flås

Det här vädret vi haft i går och i dag funkar inte riktigt för mig. Det är plus 28 just nu, och igår kväll hade det hunnit bli hett inomhus också. Fick huvudvärk under dagen men kunde ändå inte sova. Har heller inga kläder som passar, förutom ett par fladdriga kortärmade tröjor som just och just räcker ner över magen. Men inga byxor eller kjolar som passar. Alla mammabyxor är för varma. (Så jag går alltså omkring utan byxor hemma)

Men det lär bli lite svalare i morgon och åska. Och på måndag ska vi vara nere i plus 22.

Ångestfylld natt. Vaknade ofta av värmen och foglossningen och toabehoven. Drömde obehagliga drömmar. Hade förvärkar, men nu var det bara irriterande och inte särskilt hoppingivande.

Grannarna satt ute sent på kvällen igår och pratade, och eftersom vi måste ha fönstret öppet så hör man allt. Alla galenskaper i hela trakten ekar mellan trädstammarna. Sommarvärme och fredag kväll och alkohol. En av grannarnas gäster var förbannad över något och höll låda i en halvtimme, tills han skrek ”vittu saatana” och körde iväg. Aggressionen i luften smittade mina drömmar. Drömde att jag satt i en fullsatt buss och en ung man hoppade in och gick bärsärk.

I dag håller jag mig inomhus, åtminstone tills det blir svalare ute än inne.

Den här veckan har känts som ett år. Och tiden verkar gå långsammare för varje minut. Snart stannar väl allt helt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s