Några bra saker

Så här i vecka 41+2 behövs lite tvångspeppning av mig själv. Dagens positiva saker:

– Sov som en stock, vaknade bara en gång av domnad högerhand och toabehov

– Bebis var vild på kvällen = hen mår bra

– Det var rätt mysigt att sitta uppe sent igår och se på Man of Steel och ha svaga värkar med 15 minuters mellanrum, som dessutom avtog när jag gick och lade mig så att jag fick vila istället för att ha mer förvärkar. Skulle stålis klara en förlossning? Så som han krystade när han (skrev först ”jag” där innan jag märkte felet, intressant felskrivning) stoppade ”Världsmaskinen” så skulle han säkert klara det galant! Dessutom är Henry Cavill en njutning för ögonen.

– Det är svalt igen! Mår mycket bättre! Kan sova!

– Alla vaktar på mig som hökar, jag behöver inte skjutsa någon till dagis/skola/kvällsaktiviteter, får sova när som helst, behöver inte laga mat eller städa (men har nog kokat pasta och vikt kläder ändå), folk köper sötsaker åt mig (och just nu är min mamma och köper hallonbladste eftersom jag plötsligt kom ihåg att det kunde hjälpa för starkare sammandragningar, i det här skedet griper man efter ALLT). Försöker låta bli att känna mig som en belastning, ska istället se på det som att vi alla förbereder oss och väntar på våra egna sätt.

2 thoughts on “Några bra saker

    • Roligt att du tycker det :) För mig är det här terapeutiskt (och roligt att ha skrivit upp allt någonstans så man sedan kan minnas, för man glömmer så otroligt fort)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s