Tidsmaskin

Fick lite bloggolust igår, hängde mer på facebook och fick massor av pepp och hejarop av vänner och bekanta. Barn har det alltså inte kommit än, men mår fortfarande alldeles bra och har accepterat vi är inne i en långsam latensfas här. Har haft mer eller mindre regelbundna förvärkar hela veckan. Och kroppen har varit så fiffig att den lägger av med värkarna på natten! Så jag har sovit superbra ända sedan måndag.

Kom på att skriva på fb att man är inne i den ultimata tidmaskinen: det vill säga, tiden går sjukt långsamt, vilket ju måste betyda att den här väntan kommer att göra mitt liv längre! Hur tiden känns är ju relativt. Vänta på något så du spricker och tiden saktar in till sirapsfart.

Överburen är jag egentligen inte förrän efter söndag, kanske till och med inte förrän om en vecka (om jag bortser från ultraljudsdatumet). Och inte ens då är det något att ojja sig över ifall alla mår bra. Men på måndag ska jag alltså på kontroll, och vill gärna få koll på att moderkakan fortfarande jobbar bra och så vidare. Men vill inte bli igångsatt.

Hursomhelst. Fick enorm lust att teckna på något. Helst något stort, detaljerat, komplicerat och lite automatiskt. Kanske en tidsmaskin…

Nu vill A att jag ska komma och läsa Till vildingarnas land åt henne, ”För att din mage är så söt” säger hon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s