Finns alltid tid för en ny spelfigur

W hittade på en ny spelfigur – Pinkso. Lilla A somnade så jag fick ett ögonblick över att digitalisera och färglägga (men sen måste jag passa på att äta och vika tvätt).

pinkso_150

Annars: underbar dag. Sov bra förra natten (mellan tre matningar och ett blöjbyte), kanske för att kroppen inte värkte så farligt mycket. Det är inte stekhett utan ljummet med en skön vind. Nöjd bebis. Amningen gör minre ont, och på ena sidan funkar det utmärkt bra (konstigt hur man alltid har ett bröst som funkar bättre än det andra). Barn som inte bråkat så mycket.

Jag såg förresten senaste avsnittet av GoT redan på måndag när ungarna var på sina simskolor. Verkligen shock and horror-slut. Också bra dialoger, t.ex. mellan Tyrion och Jaime. Synd att det bara är två avsnitt kvar nu… hur ska man stå ut med abstinensen sen?! Har iofs bara läst någon centimeter av Drakarnas dans, så får väl trösta mig med den.

Och ännu: i bakhuvudet har det börjat ploppa upp små bubblor av ”jag har lust att skriva”. Tänker inte börja redigera ännu. Men däremot ska jag ta fram en oanvänd anteckningsbok och börja skriva på första sidan.

Nu vaknade lilla A. Hon sov bara en kvart den här gången. Då får hon hänga på min arm när jag äter och viker tvätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s