Hinner inte med

att blogga. Hur gör alla de där mammabloggarna som lyckas uppdatera tre gånger dagligen? Fattar ej (eller kanske dessa inte egentligen finns? Vet inte, för läser inte renodlade föräldrabloggar inser jag). Tänker ändå ibland på olika saker jag skulle vilja gnälla skriva om. Som att min VM-tippning på något vis misslyckades totalt (på ÅU:s webb). Varje gång jag tänkt tippa noll mål, har jag inte fyllt in något alls, och hela det spelets tippning har förblivit oregistrerad. Skyller på att jag gjorde det på 5 minuter på onsdag kväll då jag troligen var helt slut i hjärnan och inte begrep mig på hur man skulle trycka på pilarna. Fast jag orkar ju ändå inte se några matcher. Har trötthetshuvudvärk ungefär varannan kväll. Lyckas inte sova tupplurer. Det är för mycket distraktioner och vet aldrig i förväg ifall lilla A går på en 10 minuters famnsömn eller ett av sina längre sömnpass (som kan vara från 2-3 timmar, oftast tar hon två sådana per dag). Och när hon sover länge borde jag: gå på toa, duscha, äta. Och sen börjar jag plocka lite kläder från golven, eller läsa facebook på mobilen, eller bara stirra rakt framför mig, eller umgås med något annat barn och så är hon vaken igen.

Men nu bloggar jag med henne i famnen. Hon fick hicka (vilket hon har väldigt ofta, också i magen hade hon det) och blev sur och rastlös:

Bild 2014-06-14 kl. 16.51 #3

Missnöjt barn med hicka.

Amning tar bort hickan, så nu gör vi det (och jag skriver med en hand).

Hursomhelst. Hinner närvara aningen mer på Instagram och Twitter, för det kan jag göra via mobilen.

Trevlig sak i dag: gick min första vagnpromenad. Visserligen bara 10 minuter, men det är en bra början. Igår ösregnade det så vi kom inte ut. Och lilla A har inte trivts i vagnen tidigare heller. Känner en riktigt stark lust att få röra på mig, och också börja träna lite försiktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s