Kortnytt

Jag har nu en iPhone (och allt funkar plötsligt snabbare).

Fick den här på posten. Ska bli intressant att läsa! Nu väntar jag ännu på en spännande AdLibris-beställning.

Lilla A är en månad gammal i dag. Under sin första månad har hon vuxit 6,4 cm! I dag märkte jag att bodyn storlek 56 inte går på mer. Hon håller redan huvudet lite stadigare och försöker lyfta det när hon ligger på mage. Hon ler mot alla glada ansikten och har en smilgrop i vänster kind. Hon har fortfarande hicka ofta. Sovrutinerna är varierande, men en eller två längre sovpass på dagarna tar hon (och massor av smålurar), och på natten äter hon 3-5 gånger. Vi måste fortfarande byta blöja minst en gång per natt.

Verkar som om jag får göra teckningar till damtidningen hela hösten ännu. Strålande bra för min ekonomi.

Stora A går sin andra simkurs för sommaren och älskar det, men vågar fortfarande inte riktigt doppa huvudet. Nu har hon gått med på att försöka om hon får ha en simmössa som täcker öronen. Så det har vi skaffat i dag. För övrigt är hon så mycket i lilla tonåren att it ain’t even funny. Men ljuvlig är hon ändå, trots de fruktansvärda ilskeutbrotten. (Jag har också blivit extremt bra på att lugna henne, som sagt tror jag att jag hade blivit en hyfsat bra diplomat. Kan man lugna en hysterisk femåring kan man säkert stoppa krig också).

Storebror har fått ett headset till PS3:an och hoppas på att chatta i Minecraft med en kompis som bor i en annan stad. Han tar också väldigt bra hand om sin minsta lillasyster.

Bloggandet fortgår sporadiskt och med långa mellanrum.

Ha en skön juli månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s