Kort bloggpaus till 15.7

Kommer vara borta från datorn i en vecka så lämnar en trevlig somrig pausbild här under tiden:

sommarpaus

Troligen kommer jag att implodera av skrivlust medan jag är borta, men får kanalisera allt till anteckningsboken. Ja, och massor av teckningsidéer har jag också. Väldigt ironiskt med tanke på hur omöjligt det är att få arbetstid. Men men. Igår sov lilla A 3 timmar i ett streck mitt på dagen och jag hade skaparverkstad i sängen bredvid henne. Mycket skönt och kändes som en enorm lättnad. Fast sen kunde jag inte sova på kvällen för var så upp i varv.

Hej då bloggen, ses nästa vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s