Nytt på bloggen och webben

Hej! Vi kom tillbaka från Jakobstad igår runt halvtio på kvällen. Tog 7 timmar att köra den här gången. Lilla A blev sur mot slutet så vi måste stanna väldigt ofta. Väldigt. Ofta.

Men nu är i vi hemma och jag är lycklig, för det var svårt för mitt humör att inte ha tillgång till mina jobbverktyg och annat viktigt (rena bekväma sommarkläder). På fredag och lördag hade jag så tråkigt att jag trodde min hjärna skulle äta upp sig själv. Kunde alltså ha räckt med 3-4 dagar hemifrån för min del. Men ungarna fick mycket lektid med kusiner och småkusiner, så då får man väl STÅ UT (så ädel jag är va? pris för årets mor!).

Hursomhelst. I dag bara måste jag lägga in lite nya projekt på Behance, och till min stora förvåning trillar det in en jämn ström av nya följare där nu. Det har annars varit helt dött där i alla dessa år! Undrar om det är för att jag kopplat Behance till Creative Cloud. CC kostar ju, så kanske mer spridning av profilen är något som kommer som bonus på det?

Ändrade också bakgrundsbilden här på bloggen. Det är en gammal oljemålning från cirka 2003-2004, folk som står på Kåren och lyssnar på tekno. Men jag har ändrat färgskalan digitalt. Tyckte bilden passade in här. Trots att jag började på den serien av målningar (folk ute i nattklubbar och på konserter) för över 10 år sedan har jag ännu lust att fortsätta jobba på den. Vi ska se om det blir mer sånt nån gång. Tyvärr inte så hög prioritet på bildserien.

Så här ser hela målningen ut:

invertedUMF2

Älskar älskar älskar hur färgytan blev på jackan på kvinnan i mitten, det ljuslila. Texturen!

Japp. Nu bloggar jag lite mer igen (bara man hinner fram till datorn)! Och ska också försöka lätta på trycket i hjärnan med lite tecknande och skrivande. Har nu MASSOR av planer i mitt anteckningshäfte som jag tur nog tog med på resan. Ska ösa ur mig det varje ledig stund och dessutom vara ivrigare på mina olika portfoliosidor (som Behance… funderar också på om jag skulle behöva skapa en ren illustrationsblogg igen… kanske på Ratata?).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s