Hot hot hot och rosor och musslor

Och jag säger för det mesta usch, stånk och pust. Men börjar faktiskt vänja mig lite. Bara att all fysisk ansträngning blir tyngre, och att bära lilla A är fysiskt ansträngande. Skulle jag kunna bara sitta och ta det lugnt skulle jag typ klara detta. Okej, jag klarar ju det nu också, men med extra gnäll.

Ett bra tips som faktiskt funkade! Hälla kallt vatten på handlederna. Känner mig inte alls lika svettigt nu.

Ungarna ville ha efterrätt så vi gjorde nyss kokosbollar. De höll på att smälta i handen. Men sen när de stått i kylskåpet är de ju den perfekta värmeböljabakelsen. Man slipper använda ugnen (vilket gör köket hett) och själva godbiten är kall.

Har också provat sån där kall latte på burk i dag. Det finns numera som enlitersburkar också. Som en mjölburk, men fylld med kall latte. Dekadent och liksom billigt samtidigt… Sonen blev nyfiken och smakade. Och gillade. Har jag nu gjort honom till koffeinist så här strax före han fyller nio år? Bad parenting?

Jag tänker dessutom utnyttja sonens teckningstalanger. Har scannat in en massa roliga figurer, rymdskepp och robotar som han ritat. Och tänker göra dem till mönster som kan läggas ut på Society6.

Publicerade förresten en gammal teckning i ny tappning som födelsedagskort där i dag:

rosecard

Och sonen tecknade för ett par år sedan en figur som han menar är en mussla, så jag har kallat honom Clamboy. Vet inte riktigt vad jag ska göra med honom ännu, men så här ser han ut i ett mönster. Vi ska se hur han utvecklas. Men jag vill själv absolut ha sonens mussla på ett iPhone-skal.

clamboypattern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s