Tryckande

Tycker värmen är värre i dag än i går. Hm. Blev i varje fall helt svettig av att ha tre grannbarn här på besök. Roligt för stora A som ville leka med dem och plaska i vår plastbassäng. Men lite mer stressigt för alla andra… lovade att de får komma i morgon igen och bada, men just nu känns det som en rätt jobbig tanke, eftersom jag är ensam vuxen hemma.

Är mest orolig för att det ska bli mer tröttsamt att vara hemma med ungarna på dagarna. Ingen extra hjälp på morgonen till exempel (D har tagit hand om blöjbyten på morgonen) och jag kan inte ligga och dra mig.

Nåväl vi får se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s