Gnället bort

Äsch jag kände mig så gnällig, och råddig i det förra inlägget om de irriterande, förargande barnen som trängde sig på och lånade vår plastpool, så jag gjorde inlägget privat. Kändes inte schysst att skriva så om främmande barn heller, och orkar inte (hinner inte) redigera om texten utan alla röriga detaljer.

Så för att rikta mina egna tankar mot något trevligare: haft det så gosigt med lilla A de senaste två dagarna. Hon är en gullig liten fluffboll av gullighet. Ler och skrattar nästan. De sötaste ljuden är ett ”lheoo” och den högljudda sucken efter att hon nyst. Man vill bara krama henne så mycket som möjligt (fast nacken och axlarna blir ju nog stela av bärandet). W och stora A har också varit trevliga att umgås med, de har inte bråkat så farligt mycket med varandra.

Trots att det är obehagligt hett har jag hittat små stunder av bekvämlighet i skuggan ute på gården eller framför fläkten. Men det lär bli lite svalare på torsdag. Jag hoppas verkligen det. Nätterna är jobbiga. Kan inte somna och vaknar oftare.

På torsdag ska jag släpa med alla barn på lilla A:s två månaders-koll på rådgivningen. Är väldigt nyfiken på vikten och längden. Tycker hon växer så snabbt.

Sen har jag kommit igång bra med att träna bäckenbottenmusklerna och magen. Hittade en app som heter Mammamage, som är riktigt bra. Och kommer faktiskt ihåg att göra knipövningarna flera gånger om dagen. Läkarens tips var att göra dem när man ammar. Men jag kommer ofta ihåg det alltid är jag sätter mig ner (och det är ju ofta). Gör också de enklaste yogarörelserna som finns för att stretcha nacken och axlarna. Känner mig fortfarande oerhört stel i kroppen, och svag på konstiga ställen. Så det är bara att jobba på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s