Bättre än Wonder Woman

Var natten lite svalare kanske? Sov bättre nu än vad jag gjort de senaste dagarna.

Bebis har en nattrytm nu som jag gillar. Hon vill ammas massor på kvällen, och somnar sedan till en längre sömn mellan 23 och 24. Och sen sover hon till 5-6-tiden. Och i dag sen ännu till kl 9. Fick alltså sova mycket! Och värmen höll mig inte vaken den här gången.

Känner mig alltså pigg och motiverad denna förmiddag. Orkade vara inspirerad över träning igen. Gick nyligen med i en facebook-grupp med träningstema (men där snackas inte smalhetshets, utan utgångspunkten är feministisk och nördig). Älskar den gruppen redan. Får massor av bra tips och inspiration. Till exempel är jag inte den enda som inspireras av kvinnliga superhjältar när det gäller att röra på sig. Får alltid lust att träna när jag ser muskulösa, tuffa kvinnor. Så om man tänker att Wonder Woman är ens långsiktiga mål… fast hon är lite för bystig och kurvig för mig. Här är lite bättre inspirationsbilder:

Returnofcallisto_02

Eller ännu bättre:

2263a

Har en enorm girl crush på Vasquez i Aliens. Bästa citatet från den filmen:

Hudson: ”Have you ever been mistaken for a man?”.

tumblr_m1en669RUT1qca6mzo3_500

 

2 thoughts on “Bättre än Wonder Woman

    • Bara att gå med, gruppen heter Geek Women Workout och är en grupp som kommit ur Geek Women Unite (Sweden) (där man inte velat ha så mycket diskussioner om träning eftersom det kan uppfattas som alltför kopplat till utseendehets eller ätstört beteende osv). fritt fram att gå med i båda förresten :) Väldigt aktiva grupper, det kommer inlägg hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s