Outlander!

Åh peppen när jag läser den här intressanta feministiskt analyserande artikeln om Outlander-serien. Och bilderna!

Har hållit mig lite avvaktande inför det här. Såg redan på våren att boken skulle bli TV-serie. Och kände mig lite hoppfull. Kanske en ny serie att älska?

Men har inte läst färdigt boken ännu. Tappade bort den läsningen där någonstans på våren när all min läslust försvann på en gång. Men minns mycket bra vad jag läst hittills… tänk om man hann plocka upp den igen (dessutom har jag bok 2 som ljudbok från mina Audible-tider, har förstås inte lyssnat på den, för ville ju läsa ettan först). Gaah alla böcker som man vill hinna läsa!

Men var får man tag på TV-serien från Finland?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s