Svalare

Orkade inget alls på onsdag när det fortfarande var över 30 grader. Igår svettades jag oceaner halva dagen, och på eftermiddagen kom ett tjockt molntäcke och åska så luften svalnade rejält. På kvällen fick vi äntligen in sval luft i huset. Det känns som om man kan börja leva igen.

Jag brukar klara av värme rätt bra annars, men det funkar inte när man känner sig kroppsligt begränsad redan från början. När kroppen inte är helt egen, när man måste bära en svettig liten människa hela tiden. Så jag har verkligen bara suttit och väntat på att det ska bli kallare.

I dag är det ”bara” 27,5 och det känns underbart! Var i äventyrsparken (Kuppis) med ungarna nyss. Vi åt glass och gick omkring i lekparken. Jag drack en kaffe med mjukglass i och blev helt proppmätt av den. Helt gott, men på något vis för mycket. Jag ammade en gång. Stora A plaskade i en fin bäck som de skapat där med stenar och betong. Till och med W tyckte det var trevligt att vara ute. I skuggan och i sommarbrisen var det nästan himmelskt.

Nu spelar vi Child of Light. Supersnyggt spel, ser ut som en sagobok. Men sonen påpekade att det liknade Rayman rätt mycket, och det är visst så att det är samma spelmotor som används. Men jag blir så inspirerad. Tänk att få jobba med att skriva och illustrera ett sådant spel! Drömmen!

Bebis klarar nu förresten av att svänga sig från rygg till sida själv, så det är ju ett steg närmare att snurra runt hela vägen. Hon är fortsättningsvis väldigt gullig, och storasyskonen älskar att påpeka detta och klämma henne på hakan och kinderna och magen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s