Sista ”sommarlovsdagen”

Jag har ju själv inte haft lov eller semester, så därför citationstecken. Men stora barnen ska till skolan i morgon. Förskola, alltså ”nollan”, och tredje klass. Det är spänning i luften (och i min rygg).

Ryggen känns lite bättre nu på eftermiddagen. På natten gjorde det sjukt ont, och på morgonen hade jag behövt rollator. Var lite orolig ifall jag skulle lyckas lyfta bebis från golvet, men med försiktighet gick det. Men det tycks bli bättre hela tiden. Troligen blev musklerna svullna på något vis och klämde mot ryggnerver. Tänkte att dagen skulle bli piss på grund av detta, men har läst trevliga mail och mess och känner mig optmistisk inför hösten och nästa år.
Men nu vill alla barn ha mig samtidigt! Over and out… kanske lyckas jag blogga mer senare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s